Zojuist 40 cartoons, door drukkerij Ketelaars prachtig afgedrukt op 30 x 30 cm. voorzien van lijstjes. Klaar voor #MuseumKRONA in Uden, t.b.v. de Corona expositie Maria van het nieuwe normaal. Te zien vanaf 17 oktober 2020. Kom je ook kijken straks?

***En hebben jullie nog spullen die je herinneren aan Corona? Dat kunnen herinneringen zijn aan je revalidatie, het verlies van een dierbare of je baan, de eenzaamheid of de stilstand die je ervaren hebt of gewoon onbegrip. Een ander zal misschien denken aan de rust, het thuiswerken, de hulp die hij gekregen heeft of de aandacht voor de kleine, fijne dingen in het leven. Het mag iets groots zijn, maar ook iets kleins. Een mooie tekening die je door je brievenbus kreeg toen je thuis in quarantaine zat, de krukken die je gebruikte bij je revalidatie, de ontslagbrief die je kreeg omdat er geen werk meer voor je was. Of het mooie knutselwerkje dat je kreeg van je kleinkind; alles is goed. Ikzelf lever bijvoorbeeld een tondeuse in. Die kocht ik omdat onze zoons niet naar de kapper konden. En het zag er nog redelijk uit ook!

Lever jouw voorwerp met jouw verhaal uiterlijk 17 oktober aan bij Museum Krona. (Of de andere inname plekken, zie website: www.museumkrona.nl

Reageer op dit bericht